Projecten

Westergouwe is een levendige woonwijk omringd door groen en water, gelegen aan de rand van Gouda. Het is een groeiende wijk waar iedereen zich thuis voelt. VOF Westergouwe ontwikkelt diverse projecten in de woonwijk, waaronder Parkwonen (appartementen en eengezinswoningen), Westerhof, De Kolk en Eilandwonen. Lees verder en kom meer te weten over de projecten. 

De Kolk | Fase 3

De Kolk wordt een bruisende buurt, midden in Westergouwe. Centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen in Westergouwe. In dit bijzondere deelgebied van Westergouwe vind je De Kolk bestaande uit 45 royale en duurzame woningen in twee architectuurstijlen en vijf verschillende woningtypen, verdeeld over fase A en B. Alle woningen zijn zeer duurzaam met Beng 2=0. 

De Kolk Fase 3A

De Kolk fase 3A is uitverkocht en opgeleverd!

De Kolk Fase 3B

De Kolk fase 3B is in verkoop! De verkoopprijs is vanaf €510.000,- v.o.n. 

Meer weten? Bezoek de website →

Appartementen-parkwonen-575x575

Parkwonen | Appartementen

Westergouwe kent vele bijzondere woonplekken en woonsferen. Zo ook de unieke plek van Parkwonen. Het park is het kloppende hart in het midden van Westergouwe, waar de 72 appartementen van Parkwonen komen. De appartementen van Parkwonen zijn verdeeld over 2 woontorens. In deze woontorens zitten 3- en 4-kamer appartementen en lopen uiteen van 63 tot 129m². Alle appartementen hebben een mooie grote buitenruimte, uiteraard met uitzicht over het park. 

De appartementen zijn in verkoop! Bekijk het actuele woningaanbod!

Bekijk de appartementen van Parkwonen →

Parkwonen-EGW-eengezinswoningen-575x575

Parkwonen | Eengezinswoningen

Westergouwe kent vele bijzondere woonplekken en woonsferen. Zo ook de unieke plek van Parkwonen. De plek waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en genieten van de natuur. De natuur sluit aan op bestaande structuren zoals de Waterloop en de GroenBlauwe zone. Wonen in Parkwonen is dus letterlijk wonen in het park.

In totaal telt Parkwonen 30 eengezinswoningen in 4 verschillende woningtypen. Onderling verschillen de types ook weer in nuance of ligging van elkaar. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 90 tot 158m². Ontdek type Westduin, Vroesen, Vondel en Wilhelmina.

Alle eengezinswoningen van Parkwonen zijn verkocht!

Bekijk de eengezinswoningen van Parkwonen →

Eilandwonen

Zwemmen, suppen, bootje varen of schaatsen in de winter… Het kan straks allemaal vanuit je achtertuin. Eilandwonen ligt op het tweede eiland van Westergouwe en bestaat uit 24 royale eengezinswoningen en 10 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen. De 24 eengezinswoningen hebben allemaal een tuin aan het water. De woningen zijn ca. 135m² en zijn standaard voorzien van een heerlijke lichte woonkamer, 5 slaapkamers en sanitair!

Op zoek naar nog meer ruimte? Wat dacht je van een twee-onder-een-kapwoning van ongeveer 154m² met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een zeer ruime zolderetage die je naar eigen smaak kan indelen. Een extra grote living? Geen probleem! Naast de uitbouwmogelijkheden, kan je ook een gedeelte van de garage bij de woning betrekken, waardoor de woning bijna 8 meter breed wordt. Aan jou de keuze!

Alle woningen van Eilandwonen zijn verkocht!

Meer weten? Bezoek de website →

Westerhof

Westerhof

Westerhof is typisch zo’n project dat past voor jong en oud. Westerhof is zeer gevarieerd door de variatie van woningen en de groottes. In Westerhof komen 30 eengezinswoningen en 54 appartementen. De eengezinswoningen zijn stadse koopwoningen en al in verkoop, er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De 54 appartementen worden verhuurd in het midden- en dure huursegment. Meer informatie over de huurwoningen wordt in de loop van 2023 bekendgemaakt.

Alle woningen van Westerhof zijn verkocht!

Meer weten? Bezoek de website →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in een: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.