Locatie

Westergouwe bevindt zich aan de westelijke rand van Gouda, perfect tussen de stad en de natuur in. Hoewel er nog steeds ontwikkelingen en bouwwerkzaamheden gaande zijn, heeft de wijk al een gezellige en levendige sfeer. Vele stellen, gezinnen en singles hebben er hun thuis gevonden en genieten van de groene omgeving en de voorzieningen in de buurt.

Aandacht voor groen, water en recreatie

Westergouwe staat bekend als een gezonde en bewegingsvriendelijke wijk, waar wandelen en fietsen op subtiele wijze worden gestimuleerd. Er zijn diverse actieve sportgroepen in de wijk en in de GroenBlauwZone vind je allerlei sporttoestellen.

Westergouwe grenst aan prachtige natuur- en recreatiegebieden, waardoor je volop kunt genieten van de diverse schoonheid van de Hollandse natuur in elk seizoen. Hier kun je heerlijk wandelen of een rondje hardlopen. De aantrekkelijke waterweggetjes en groenstroken voor je deur nodigen ook uit om naar buiten te gaan. Of je nu even een frisse neus haalt of een ontspannende wandeling maakt, hier staat groen om iets te doen centraal!

Centraal gelegen

Westergouwe ligt centraal in de Randstad en dicht bij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Binnen 10 minuten fietsen sta je op de historische markt van Gouda. Om weer net zo snel thuis te zijn, in jouw gezellige eigen buurt, midden tussen het groen en blauw.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in een: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.