Parkwonen Westergouwe | Appartementen in verkoop

De 72 appartementen van Parkwonen Westergouwe zijn in verkoop. De appartementen van Parkwonen zijn verdeeld over 2 woontorens, Toren Sonsbeek met 32 appartementen en Toren Westbroek met 40 royale appartementen. Er zijn in totaal 14 verschillende woningtypen die in grootte van elkaar verschillen van 63 tot 129 m². Door de variatie in aanbod kunnen verschillende mensen hier een thuis vinden. Singles, gezinnen, stellen, jong en ouder. Een mooie mix van mensen zorgt voor een prettige dynamiek in de buurt. Altijd iemand met wie je klikt en op wie je eventueel kunt terugvallen als het nodig is.

Na de pre-sale van het project afgelopen november is er hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van deze appartementen. Ook is er voor het project door het rijk SBI subsidie uitgeschreven, waardoor Toren Sonsbeek, met 32 appartementen, in een prijsrange vanaf €310.100,- tot €350.100,- v.o.n. kan worden aangeboden. Toren Westbroek met 40 royale appartementen zijn er vanaf €368.000,- tot €725.000,- v.o.n.

Alle verkoopdocumentatie is op de website van Parkwonen te bekijken onder downloads. Denk hierbij aan de brochure, de verkooptekeningen per appartement, de prijslijst, de technische informatie en de overige informatie over bijvoorbeeld keuzemogelijkheden voor verschillende appartementen. Neem rustig de tijd om alle informatie te bestuderen alvorens je je inschrijving doet.

Wil je je inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s)? Ook dit kan via de website vanaf dinsdag 27 februari 14.00 uur tot zondag 10 maart 23.59 uur. Blijkt dat jij één van de gelukkigen bent en krijg je een appartement toegewezen? Dan word je daarover in de aansluitende week geïnformeerd. 

Parkwonen Westergouwe appartementen

Appartementen-parkwonen-575x575

Kom langs tijdens het verkoop event

Heb je vragen over het project of de appartementen? Kom dan langs op woensdag 28 februari of woensdag 6 maart. Dan is het verkoopteam van 15.00 tot 17.00 uur in het informatiecentrum Westergouwe aanwezig (Provincialeweg 10, 2809 RA Gouda). Wil je de brochure inzien en meenemen? Deze ligt voor je klaar!

Toewijzing appartementen

Kandidaten die zich reeds tijdens de pre-sale hebben ingeschreven voor het project, in november vorig jaar, krijgen voorrang bij de toewijzing. Zijn er meerdere kandidaten met een 1e voorkeur voor een appartement dan wordt er geloot. In de week na 10 maart worden alle inschrijvers bericht over de toewijzing.

 

Ingeschreven tijdens de pre-sale in november?

Heb jij jezelf ingeschreven tijdens de pre-sale in november en ben je nog steeds geïnteresseerd in een appartement? Dan dien je je vanaf 27 februari opnieuw in te schrijven om in aanmerking te komen voor een appartement. Kom meer te weten hierover op de website van Parkwonen Westergouwe

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.